Search:
Tokushima University > Graduate School of Biomedical Sciences > 医学域 > Medical Nutrition > Medical Nutrition > Department of Clinical Nutrition and Food Management >
Tokushima University > Graduate School of Nutrition and Biosciences > Human Nutrition >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1804010 農産物の付加価値向上に資する生活習慣病予防成分の探索と食生活への応用 >
(CSV files for researchmap) [PDF manual]

Profile

Portrait
Name
Ohnishi, Kohta
Title
Assistant Professor
Sex
Male
Year of Birth
1986 A.D.
Phone
+81 - 88 - 633 - 7089
E-mail
 o h n i s h i . k o h t a (@) t o k u s h i m a - u . a c . j p 
Academic Background
2008.  3.京都大学農学部卒業
2010.  3.京都大学大学院農学研究科博士前期課程修了
2013.  3.京都大学大学院農学研究科博士後期課程修了
Academic Degree
博士(農学) (Kyoto University) (Mar. 2013)
Work History
2010.  4.日本学術振興会特別研究員(DC1)
2013.  4.日本学術振興会特別研究員(PD)
2016.  4.日本学術振興会海外特別研究員
Field of Study
Functional Food Science