Search:
Tokushima University > Graduate School of Technology, Industrial and Social Sciences > Division of Bioscience and Bioindustry > Bioengineering > Biomolecular Functions and Technology >
Tokushima University > Faculty of Bioscience and Bioindustry > Department of Bioscience and Bioindustry > Food Science >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704043 健康長寿社会の実現に向けた徳島県特産物からの機能性分子の創成 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1703020 実用化を目指した脂質代謝異常症に対する新規予防・治療法開発 >
Tokushima University > Graduate School of Advanced Technology and Science > Life and Materials Systems Engineering > Biological Science and Technology > Biological Reactions >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1804020 ペルオキシソーム蛋白質の遺伝的欠損を背景とする脂質代謝異常症への創薬 >
(CSV files for researchmap) [PDF manual]

Profile

Portrait
Name
Yamamoto, Kei
Title
Associate Professor
Sex
Male
Year of Birth
1969 A.D.
Phone
E-mail
Academic Background
Academic Degree
博士(工学) (Mar. 1998)
Work History
1998.   4. 徳島大学医学部生化学講座助手
2001.   4. University of Michigan Medical School, Department of Human Genetics, Research Fellow
2002.   7. 産業技術総合研究所産総研特別研究員
2005.   4. 産業技術総合研究所招聘研究員
2005.   7. 東京都臨床医学総合研究所主席研究員
2011.   4. 東京都医学総合研究所主席研究員
2015.   2. 徳島大学生物資源産業学部(仮称)設置準備室准教授
2016.   4. 徳島大学大学院生物資源産業学研究部准教授
Field of Study
脂質生化学,生化学