Search:
Tokushima University > Graduate School of Technology, Industrial and Social Sciences > 生物資源産業学域 > Food Science > 食料科学分野 >
Tokushima University > Faculty of Bioscience and Bioindustry > Department of Bioscience and Bioindustry > Food Science >
Tokushima University > Faculty of Integrated Arts and Sciences > Department of Civil and Environmental Studies > Symbiotic Environmental Studies >
Tokushima University > Graduate School of Integrated Arts and Sciences > Regional Science > Environmental Symbiosis Studies >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704002 細胞内Zn2+動態を制御する化合物の開発 ― 生物資源の活用 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Prioritized) > 1802002 食用コオロギの機能性検証と生産システムの社会実装 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1703021 難消化性食品成分による有害物質の制御と応用 >
(CSV files for researchmap) [PDF manual]

Profile

Portrait
Name
Kanemaru, Kaori
Title
Associate Professor
Sex
Female
Year of Birth
1958 A.D.
Phone
+81 - 88 - 656 - 7268
E-mail
 k a n e m a r u (@) t o k u s h i m a - u . a c . j p 
Academic Background
1981.  3.鹿児島大学農学部農芸化学科卒業
1981.  4.鹿児島大学大学院農学研究科農芸化学専攻(応用微生物)入学
1983.  3.鹿児島大学大学院農学研究科農芸化学専攻(応用微生物)修了(農学修士)
1984.  4.大阪市立大学大学院生活科学研究科後期博士課程栄養·保健学専攻(食品加工保蔵学)入学
1990.  3.大阪市立大学大学院生活科学研究科後期博士課程栄養·保健学専攻(食品加工保蔵学)単位取得後退学
Academic Degree
Doctor of Philosophy (Osaka City University) (Mar. 1991)
Work History
1983.  4.大阪市立大学生活科学部研究生 (1984年3月31日まで)
1983.  6.財団法人東洋食品研究所研究部生物化学研究室研究助手 (1983年10月31日まで)
1990.  4.大阪市立大学研究生(生活科学研究科) (1992年3月31日まで)
1992.  4.徳島大学総合科学部助手
1998.  4.徳島大学総合科学部講師
2007.  4.徳島大学総合科学部准教授
2009.  4.徳島大学大学院准教授ソシオ・アーツ・アンド・サイエンス研究部 [配置換] (現在に至る)
2009.  4.総合科学部・総合科学研究科前期博士課程併任 (現在に至る)
2012.  4.徳島県立農林水産総合技術支援センター農業大学校非常勤講師(食品加工学) (現在に至る)
2013.  4.徳島大学農工商連携センター併任 (現在に至る)
2013.  4.徳島県アグリビジネススクールビジネス科経営コース6次産業化講座外部講師(食品の保存・加工技術) (現在に至る)
2014.10.徳島大学産業人材育成講座専門技術講座 食品加工講座-6次産業の囲い込み-講師(食品の加工保蔵について)
Field of Study
Food Processing and Preservation Science
Functional Food Science
Cookery Science