Search:
Tokushima University > Graduate School of Technology, Industrial and Social Sciences > Division of Bioscience and Bioindustry > Food Science > Food Science and Technology >
Tokushima University > Faculty of Bioscience and Bioindustry > Department of Bioscience and Bioindustry > Food Science >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Prioritized) > 1703019 LED植物工場を活用した藍の効果的な生産技術の開発 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Specified) > 1701003 子実体形成誘導技術を応用したマツタケ栽培技術の開発 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Prioritized) > 1802002 食用コオロギの機能性検証と生産システムの社会実装 >
Tokushima University > Graduate School of Advanced Technology and Science > Life and Materials Systems Engineering > Biological Science and Technology > Biological Reactions >
Tokushima University > Faculty of Engineering > Department of Biological Science and Technology > Biological Reactive Engineering >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704009 徳島県の酵母と原料を活用した徳島大学ブランド酒類の開発 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704035 非可食性生物資源を原料とした機能性化成品・薬品・食品素材の開発 >
(CSV files for researchmap) [PDF manual]

Profile

Portrait
Name
Sakuradani, Eiji
Title
Professor
Sex
Male
Year of Birth
1969 A.D.
Phone
E-mail
 s a k u r a d a n i . e i j i (@) t o k u s h i m a - u . a c . j p 
Academic Background
Academic Degree
博士(農学)
Work History
2003.   6. 京都大学大学院 農学研究科 助手
2007.   4. 京都大学大学院 農学研究科 助教
2010. 10. カナダ ブリティッシュ コロンビア大学 植物学部 研究員
2014.   5. 徳島大学大学院 ソシオテクノサイエンス研究部 教授
2016.   4. 徳島大学 生物資源産業学部 教授
Field of Study