Search:
Tokushima University > Graduate School of Technology, Industrial and Social Sciences > 生物資源産業学域 > Food Science > 食料科学分野 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704077 オートファジーを基軸とした食による老化・疾病予防戦略の構築 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704043 健康長寿社会の実現に向けた徳島県特産物からの機能性分子の創成 >
Tokushima University > Faculty of Bioscience and Bioindustry > Department of Bioscience and Bioindustry > Food Science >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704099 メタボローム解析技術を利用した次世代機能性食材開発 >

Profile

Portrait
Name
Mukai, Rie
Title
Associate Professor
Sex
Female
Year of Birth
1979 A.D.
Phone
+81 - 88 - 656 - 9917
E-mail
 r m u k a i (@) t o k u s h i m a - u . a c . j p 
Academic Background
2000.  3.東京都立短期大学・健康栄養学科 卒業
2002.  4.神戸大学・農学部・生物機能化学科 編入学
2004.  3.神戸大学・農学部・生物機能化学科 卒業
2004.  4.神戸大学大学院自然科学研究科生物機能化学専攻(前期課程) 入学
2006.  3.神戸大学大学院自然科学研究科生物機能化学専攻(前期課程) 修了
2006.  4.神戸大学大学院自然科学研究科生命機構科学専攻(後期課程) 進学
2009.  3.神戸大学大学院自然科学研究科生命機構科学専攻(後期課程) 修了
Academic Degree
博士(農学) (Kobe University) (Mar. 2009)
Work History
2000.  4.株式会社ニチレイ
2006.  4.神戸市立工業高等専門学校,非常勤講師
2006.  4.独立行政法人 日本学術振興会,特別研究員
2009.  4.国立大学法人 徳島大学ヘルスバイオサイエンス研究部,食品機能学分野, 学術研究員
2011.  4.国立大学法人 徳島大学ヘルスバイオサイエンス研究部,食品機能学分野, 助教
2016.  4.徳島大学大学院生物資源産業学研究科,食料科学分野,講師
Field of Study
Food Science
Nutritional Chemistry