Search:
Tokushima UniversityGraduate School of Technology, Industrial and Social SciencesDivision of Bioscience and BioindustryFood ScienceFood Science and Technology
Tokushima UniversityFaculty of Bioscience and BioindustryDepartment of Bioscience and BioindustryFood Science
Tokushima UniversityGraduate School of Advanced Technology and ScienceLife and Materials Systems EngineeringBiological Science and TechnologyBiological Reactions
Tokushima UniversityResearch ClustersResearch Clusters (Registered)2104001 低温空気プラズマ活性水・LED照射を組み合わせた 生鮮食品の抗酸化成分増量技術の開発
Tokushima UniversityResearch ClustersResearch Clusters2201003 プレシジョン栄養学の研究基盤確立を目指す食と栄養研究クラスター
(Files for researchmap) [PDF manual] [Auto-propagate to researchmap]

Profile

Portrait
Name
Mukai, Rie
Title
Associate Professor
Year of Birth
1979 A.D.
Phone
+81 - 88 - 656 - 9917
E-mail
 r m u k a i (@) t o k u s h i m a - u . a c . j p 
Academic Background
2000.   3. 東京都立短期大学・健康栄養学科 卒業
2002.   4. 神戸大学・農学部・生物機能化学科 編入学
2004.   3. 神戸大学・農学部・生物機能化学科 卒業
2004.   4. 神戸大学大学院自然科学研究科生物機能化学専攻(前期課程) 入学
2006.   3. 神戸大学大学院自然科学研究科生物機能化学専攻(前期課程) 修了
2006.   4. 神戸大学大学院自然科学研究科生命機構科学専攻(後期課程) 進学
2009.   3. 神戸大学大学院自然科学研究科生命機構科学専攻(後期課程) 修了
Academic Degree
博士(農学) (Kobe University) (Mar. 2009)
Work History
2000.   4. 株式会社ニチレイ
2006.   4. 神戸市立工業高等専門学校,非常勤講師
2006.   4. 独立行政法人 日本学術振興会,特別研究員
2009.   4. 国立大学法人 徳島大学ヘルスバイオサイエンス研究部,食品機能学分野, 学術研究員
2011.   4. 国立大学法人 徳島大学ヘルスバイオサイエンス研究部,食品機能学分野, 助教
2016.   4. 徳島大学大学院生物資源産業学研究科,食料科学分野,講師
2017. 10. 徳島大学大学院生物資源産業学研究科,食料科学分野,准教授
Field of Study
Food Science
Nutritional Chemistry
機能性食品
Personal Web Page
https://researchmap.jp/riemukai (researchmap)
https://orcid.org/0000-0003-3906-4848 (ORCID)