Search:
Tokushima University > Graduate School of Technology, Industrial and Social Sciences > 生物資源産業学域 > Food Science > 食料科学分野 >
Tokushima University > Faculty of Bioscience and Bioindustry > Department of Bioscience and Bioindustry > Food Science >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Selected) > 1703019 LED植物工場を活用した藍の効果的な生産技術の開発 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Selected) > 1703016 昆虫資源の活用による新規機能性加工食品の開発と医療分野への応用 >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Specified) > 1701003 子実体形成誘導技術を応用したマツタケ栽培技術の開発 >
Tokushima University > Graduate School of Advanced Technology and Science > Life and Materials Systems Engineering > Biological Science and Technology > Biological Reactions >
Tokushima University > Faculty of Engineering > Department of Biological Science and Technology > Biological Reactive Engineering >
Tokushima University > Research Clusters > Research Clusters (Registered) > 1704009 徳島県の酵母と原料を活用した徳島大学ブランド酒類の開発 >

Profile

Portrait
Name
Sakamoto, Takaiku
Title
Assistant Professor
Sex
Male
Year of Birth
1984 A.D.
Phone
E-mail
 s a k a m o t o . t a k a i k u (@) t o k u s h i m a - u . a c . j p 
Academic Background
2013.  3.滋賀県立大学大学院 環境動態学専攻, 博士後期課程 修了
Academic Degree
博士(環境科学)
Work History
2013.  4.京都大学 研究員, 大学院 農学研究科 (-2015.2)
2015.  3.徳島大学 助教, 大学院ソシオテクノサイエンス研究部
2016.  4.徳島大学 助教, 大学院生物資源産業学研究部
Field of Study
Molecular Biology, Applied Microbiology